IQ BEAUTY LINE

IQ BEAUTY LINE

Vi er begejstrede for at kunne annoncere, at vores webshop nu tilbyder IQ Beauty line, en førsteklasses hudplejeserie udviklet i samarbejde med IQ Ality.

Vi har fokuseret på kvalitet, fair priser og produkter, der er produceret på dansk jord! IQ Beauty Foam er et fantastisk produkt, der er udviklet til at give dig den bedst mulige rensning af din hud.

Den er en bakteriehæmmende skum, der kan bruges til at fjerne makeup, rense permanent makeup, lash extensions og uren hud. Skummen er særligt udviklet til at være allergivenlig og fri for parabener og sulfater og indeholder kigelia africana, en plante, der er kendt for sine hudopstrammende egenskaber.IQ Beauty Creme er en beroligende og intensivt fugtgivende creme, som er perfekt til at anvende efter PMU, Microblading eller på områder, der er særligt tørre, såsom hænder, fødder og albuer.

Cremen er også velegnet til daglig brug og kan anvendes op til flere gange om dagen på områder, der trænger til ekstra fugt og pleje. Efter rens med IQ Beauty Foam kan cremen også anvendes i ansigtet for at opnå en blød og jævn hud.

Cremen indeholder nærende ingredienser, som giver huden den pleje og fugt, den har brug for, og er særligt udviklet til at lindre kløe og irritation.

IQ Beauty line er produceret på dansk jord og er et must-have produkt til alle, der ønsker en smuk og velplejet hud.

Tilbage til blog