Månedens tilbud: Gør en god handel på vores webshop!

Månedens tilbud: Gør en god handel på vores webshop!

Her kan du læse alt om vores fantastiske tilbud i denne måned! Vi har nøje udvalgt nogle af vores bedst sælgende produkter, som du kan få til en rigtig skarp pris! Spar penge på de ting, du alligevel bruger hver dag på arbejdet!

Først og fremmest har vi Emalla, en af vores bedst sælgende nåle. Nu kan du spare hele 35% på alle runde shader-modeller. Emalla er kendt for at være super nem at arbejde med, og dens præcision vil gøre din tatovering endnu mere fantastisk.

Spartler er en af de mest populære produkter, som vi sælger i vores butik. Nu kan du også få denne vare til en skarp pris på 30%, uden at skulle købe mere end du har brug for. Spar penge og få den kvalitet, du fortjener!

 

Vi er også stolte af at præsentere vores sprøjteflaske, som har en funktion, der gør det hele bare virker mere "smooth". Med en automatisk sprøjte funktion, og designet er super clean og flot, uanset om du er tatovør, frisør eller haveentusiast.

Husk at tjekke vores tilbudsektion i toppen af hjemmesiden for at se, hvad der ellers er på tilbud denne måned. Der er masser af fantastiske produkter, som du ville være fan af at bruge.

Vi ønsker alle en god påske og håber, at du får mest muligt ud af vores tilbud hos www.tattooudstyr.dk!

Tilbage til blog