Mød vores nye brandambassadør!

Mød vores nye brandambassadør!

Vi er begejstrede for at præsentere vores nye brandambassadør, den talentfulde tatovør Tattoo Mini. Med mere end 25 års erfaring i den danske tatoveringsbranche har han etableret sig som en af de mest anerkendte tatovører i landet. I dag arbejder han og ejer All Ink Tattoo, hvor han fortsætter med at skabe unikke og imponerende kunstværker på kundernes kroppe.

Tattoo Mini elsker at udfordre sig selv kreativt og tænker altid grundigt igennem, før han begynder på et projekt. Han er kendt for sin evne til at skabe realistiske og detaljerede tatoveringer i forskellige stilarter, herunder sort og grå, farverig, realisme og meget mere. Hans arbejde har fået anerkendelse og respekt fra både kunder og kolleger, og han har vundet flere priser for sit enestående tatoveringsarbejde.

Tattoo Mini er ikke kun en dygtig tatovør, men også en passioneret deltager i conventions og tattoo events, hvor han har haft mulighed for at møde og lære af andre talentfulde tatovører. Han er en konkurrenceminded person, men understreger, at Tattoo Awards ikke bør betegnes som andet end hyggelige konkurrencer, der bliver afholdt på de forskellige conventions. Han er en stor fortaler for, at det er øjet, der ser, og at det er op til den enkelte at vurdere, hvem der er den bedste tatovør.

Vi er beærede over at have Tattoo Mini som vores brandambassadør og ser frem til at samarbejde med ham om at fremme vores fælles passion for kreativitet og kunst.

Tilbage til blog