PANTHERA GIVEAWAY

PANTHERA GIVEAWAY

TATTOOUDSTYR X PANTHERA GIVEAWAY

Her er vores nyeste giveaway-annoncering! Vi har slået os sammen med Panthera og giver en masse blandede produkter væk til en heldig vinder!

For at deltage, skal du blot afgive en ordre på vores webshop fra den 15. marts til den 15. april, og du vil automatisk blive medtaget i lodtrækningen. Konkurrencen gælder alle produkter og ordrer, der afgives i perioden.

En heldig vinder vil modtage en pakke valgt ud fra et ordrenummer i perioden. Vi finder en vinder d.15 april. Så tøv ikke med at afgive din ordre og få en chance for at vinde en masse spændende produkter, som i kan se på billedet!

Hvorfor Panthera?

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder Panthera's produkter, som altid fokuserer på sikkerhed og sundhed for deres kunder. Deres strenge kvalitetskontroller på produktionsbatches sikrer, at der ikke er nogen sundhedsrisici. Derudover har de også formuleret komplementære produkter, der er uundværlige for moderne tatoveringskunstnere. Deres mission er at fortsætte med at producere produkter, der gør livet lettere for tatoveringskunstnere og tilbyder sikkerhed til slutbrugeren.

Vi er begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder valget for sikkerhed og kvalitet med Panthera Ink. Så skynd dig at afgive din ordre, og få en chance for at vinde en masse spændende produkter fra Panthera Ink!

Tilbage til blog