Få svar på dine tatoveringsrelaterede spørgsmål med Sarah Antonia

Få svar på dine tatoveringsrelaterede spørgsmål med Sarah Antonia

Interview med Ambassadør Sarah Antonia:

Hvordan kan man komme i kontakt med dig?

Sarah Antonia: Du kan kontakte mig via sociale medier som Facebook og Instagram. Ellers kan du finde mig i butikken SKIN i hverdagene.

 

Hvad er ventetiden for at få en tid hos dig?

Sarah Antonia: Ventetiden varierer lidt, men det er typisk omkring 2-3 måneder.

 

Hvornår kan jeg se designet, inden vi skal tatovere?

Sarah Antonia: Når det drejer sig om større projekter, som tager en hel dag, laver jeg en grov skitse til dig, som jeg sender aftenen før din tid. Når det er blevet godkendt og eventuelt tilpasset, forbereder jeg stencilen om aftenen. Dette betyder, at vi kan gå i gang med det samme, når du ankommer.

 

Hvordan betaler man for tatoveringen?

Sarah Antonia: Jeg modtager betaling via MobilePay og kontant.

 

Er der noget særligt, jeg skal være opmærksom på, når vi skal i gang med tatoveringsprocessen?

Sarah Antonia: Det er vigtigt, at du har spist en god måltid og har fået nok søvn inden tatoveringen.

 

Må jeg bruge bedøvende creme hos dig, eller foretrækker du at arbejde på ikke-bedøvet hud?

Sarah Antonia: Du må gerne bruge bedøvende creme, men det er vigtigt, at vi taler om det først. Ikke alle bedøvelsescremer er velegnede til tatovering. Jeg anbefaler kun brug af bedøvelse, hvis du har prøvet uden og virkelig ikke kan holde smerten ud.

 

Når tatoveringen er færdig, hvordan vil du anbefale mig at pleje den?

Sarah Antonia: Jeg sender altid en plejeguide til mine nye kunder.

 

Er der behov for en opfølgende touch-up?

Sarah Antonia: For det meste er der ikke behov for en touch-up, men det kan forekomme. Hvis det er tilfældet, er det vigtigt, at kunden kontakter mig inden for 3 måneder efter tatoveringen er lavet. Så er touch-up inkluderet i prisen.

Tilbage til blog