Udforsk Ny Frihed med JCONLY Epoch Trådløs Pen-maskine

Udforsk Ny Frihed med JCONLY Epoch Trådløs Pen-maskine

Velkommen til den næste generation af tatoveringsudstyr - JCONLY Epoch trådløs pen-maskine. Hos tattooudstyr.dk er vi stolte af at introducere denne avancerede, brugervenlige enhed, der vil revolutionere din tatoveringsoplevelse.

Med den nyeste farverige smarte LED-skærm giver JCONLY Epoch dig mulighed for at tilpasse din arbejdsindstilling med lethed. Skift hurtigt mellem Liner/Shader-tilstande, juster spændingen og hertz efter behov. Vores mission er at gøre det lettere for tatovører at være mere praktiske og effektive.

Vi forstår, at mangfoldighed er nøglen til at imødekomme de forskellige behov inden for tatoveringsverdenen. Derfor tilbyder vi hele 7 slag, så du kan skabe præcis det udtryk, du ønsker. Vores trådløse pen-maskine er også designet til at give maksimal kontrol og komfort, med et 360-graders roterende batteri, der giver dig bedre adgang til den smarte skærm og justering af tilstanden i rette tid.

Med en batterilevetid på op til 8-10 timer på en fuld opladning og et 2000mAh genopladeligt batteri, kan du være sikker på en stabil arbejdsoplevelse uden afbrydelser. Og med justerbare slaglængder fra 2,4MM til 4,2MM, samt et ergonomisk design, er JCONLY Epoch trådløs pen-maskine skræddersyet til at opfylde dine behov som tatovør.

Uanset om du er en erfaren kunstner eller nybegynder, vil JCONLY Epoch trådløs pen-maskine tage din kreativitet til nye højder. Med en solid konstruktion af aluminium i rumfartskvalitet, tilpasset børsteløs motor og klik-greb til justering af nåledybden, er dette værktøj skabt til at holde og yde.

Tag det første skridt mod en mere fri og kreativ arbejdsproces med JCONLY Epoch Trådløs Pen-maskine. Bestil nu og oplev en ny standard for tatoveringsudstyr.

Tilbage til blog