Vores PMU-sektion er kun begyndelsen på et større udvalg af kvalitetsudstyr

Vores PMU-sektion er kun begyndelsen på et større udvalg af kvalitetsudstyr

Vi er begejstrede for at meddele, at vi nu har lanceret vores nye PMU-sektion på vores webshop! Sektionen indeholder meget af hvad du behøver for at opfylde dine pigmenteringsbehov, inklusiv pigmenter fra Perma Blend, nåle fra Kwadron Optima og meget mere.

Vi ved, at PMU-verdenen er i konstant udvikling, og vi vil derfor hele tiden overvåge markedet og undersøge nye og brugbare produkter, der vil være til gavn for vores kunder. I vores PMU-sektion kan du finde engangsprodukter som forklæder, handsker og cremer til bedøvelse og smøring under sessionen. Derudover tilbyder vi også produkter til aftercare, rensning og meget mere.

Selvom vores sektion ikke er 100% komplet, kan du være sikker på, at vi altid vil stræbe efter at tilbyde de bedste produkter til vores kunder. Vi vil også snart tilføje måleudstyr og optegningsgrej til vores sortiment.

Hvis du arbejder med at lave læber, vipper og bryn, kan du nu finde alt, hvad du behøver på vores webshop. Vi er klar til at imødekomme dine behov og sørge for, at du kan udføre dine behandlinger med tillid og kvalitet.

Vi håber, at du vil tage et kig på vores nye PMU-sektion og kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler om produkter, som du ikke kan finde på vores webshop endnu. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine PMU-behov!

Tilbage til blog